Pre i posle Konferencije održana su po dva seminara, kao dva pretkonferencijska i dva postkonferencijska seminara. Njih je sada moguće pojedinačno naručiti u formi DVD snimka.

1. Otkrivanje misterije aspekata - Robert Kor

Zbog mnogo mogućih značenja koje jedna ili više planeta u aspektu imaju, samo tumačenje aspekata je verovatno jedna od najkompleksnijih tema pri interpretaciji horoskopa. Na primer, ako Mars aspektuje Neptuna, šta to može značiti? Da li to ukazuje na skriveno nasilje ili nasilne fantazije? Da li to govori o mogućem skandalu i gubitku reputacije ili možda o romantičnoj zaljubljenosti do ušiju? Možda to znači nešto sasvim drugo. A ako pri tome i neka treća planeta aspektuje prve dve, kako će se to odraziti na odnos? U čemu je razika ako su dve planete u harmoničnom aspektu ili nisu? Da li su teški aspekti uvek nesrećni? Kako dajemo značenje aspektima koristeći svoju maštu? Na seminaru će se provežbavati vizualizacija priroda planeta kao opštih signifikatora u glavnim aspektima na osnovu ličnog iskustva. Ovo omogućava prizivanje osećaja za planetu u aspektu nezavisno od onoga što piše u knjigama.

2. Pluton: putovanje Duše - Mark Jones

Ovaj seminar će pokazati kako razumevanje pozicije Plutona u natalnom horoskopu može ponuditi suštinsko razumevanje natalnog horoskopa kao celine, te ukazati na dubine sadržane u natalnoj karti. Na ovom seminaru ćemo istražiti Plutona kroz sve njegove arhetipove, pokazujući kako razumevanje natalnog Plutona u svakoj kući i znaku može biti od suštinske osnova za otkrivanje celovite priče jednog horoskopa. Plutona će se posmatrati kao simbol duboke emotivne orijentacije Duše, kao i razlog zašto osoba u ovom životu ima data iskustva i uslove i kako se oni mogu prevazići. Istražiće se značenje retrogradnog Plutona, kao i priroda aspekata Plutona sa ostalim planetama u natalnom horoskopu. Mark će na ovom seminaru ilustrovati značenje Plutona i na primerima horoskopa sa svojim značajnim iskustvom u radu sa klijentima. Ovaj seminar nudi sveobuhvatan temelj za izučavanje otkrivanja smisla života u natalnoj karti.

3. Putovanje ka našem Severnom Mesečevom čvoru - Patriša Volš

Mi smo ono što zamišljamo. Naše samo postojanje je sadržano u našoj mašti o sebi. Najveća tragedija koja nas može zadesiti jeste da živimo život bez mašte. N. Scott Momaday (američki indijanac) Više od čistog istraživanja arhetipova, na ovom jednodnevnom iskustvenom seminaru Patriša će kombinovati predavanje i posebne vežbe putovanje ka ličnim resursima potencijala Severnog čvora u svačijem horoskopu i pokazaće smer za otkriće sopstvene evolucije!! Koristeći tehnike i vežbe šamanskog vođstva, aktivne vizuelizacije i drevne tehnike misaonih formi, mi ćemo prizvati svoju psihu da nauči da otvoreno komunicira sa Univerzumom na svom putu evolucije. Stalno vučeni između suprotnosti Južnog i Severnog Čvora, često i sasvim nesvesno biramo obrasce iz prošlosti, iako takođe nastojimo da se razvijemo izvan njih. Patriša će objasniti psihološko / duhovnu dinamiku prirodne opozicije koja postoji u karmičkoj osi Mesečevih čvorova, a koja je ona u kojoj nas vuku istovremeno i prošlost i budućnost, te će pokazati i kako iskoristiti sadašnjost kao tačku integracije. Dođite spremni da angažujete moć isceljenja mašte i iskusite evolutivni potencijal svoje duše.

4. Karmička astrologija: Mesečevi čvorovi i aspekti ka njima - Lora Nalbandian

Sposobnost da razumemo jedan horoskop iz ugla karmičke astrologije je dragocena, a Mesečevi čvorovi su jedan od glavnih faktora za ovo razumevanje i povezivanje sa svojom karmičkom pričom! Na ovom seminaru ćemo istražiti Mesečeve čvorove kroz njihovu poziciju u znacima i kućama, koristeći sve vreme primere. A zatim će istražiti njihovo značenje kroz važne aspekte

Informacije i narudžbine: 011.267.31.92 i 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org