ISAR podržava i preporučuje škole astrologije širom sveta čiji program omogućava studentima da razviju svoj nivo znanja do visokih standarda koji su neophodni da bi se postao ISAR-ov međunarodni sertifikovani profesionalni astrolog (ISAR CAP).

Uslovi za postajenje ISAR Affiliated School su veoma rigorozni i zahtevaju poseban i obiman program, kao i veliki broj časova koji obezbeđuje svakom studentu kvalitetno astrološko obrazovanje. Ovaj sertifikat školi se izdaje za period od tri godine i nakon toga se obnavlja ukoliko škola i dalje održava i razvija standarde u astrološkom obrazovanju.

Naš Kepler Institut ovaj status ima još od 2005. godine i od tada svoje standarde u obrazovanju konstantno unapređuje, što je rezultiralo i time da je diplomci Kepler Instituta imaju najveću prolaznost kada je u pitanju polaganje posebnog ISAR-ovog ispita iz kompetentnosti!

U svakom slučaju, jedan od ključnih uslova da bi astrolog stekao status ISAR CAP je i da ima diplomu škole koja je ISAR Affiiated School, koja garantuje visok stepen znanja i stručnosti.

Svaka od ovih 7 škola dobila je jedinstveni ISAR Affiliated School banner koji će biti postavljen na sajtu škole, koji potvrđuje status koji škola ima.

Više o ISAR Affiliated School i njihovom standardu možete videti ovde.