AstroHealing predstavlja jedinstvenu kombinaciju astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija. Ovaj sistem omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou.

Dr Lea Imširagić je kroz iskustvo sa klijentima i lični rad iznedrila i odgovor na sliku dobijenu upotrebom astrologije kao dijagnostičkog sredstva. Dok astrološka karta daje jasnu sliku disbalansa i potencijala energija u nama, tehnike energetske psihologije i vibratornih esencija omogućavaju balansiranje i ispravljanje različitih nivoa nestabilnosti. Upravo u ovome se sastoji sistem AstroHealing-a, koji će biti predstavljen na promociji istoimene knjige.

Krajnja svrha astrologije nije samo dijagnostika i informacija, već da je ona sredstvo za transformaciju (egzaltacija Urana u Škorpionu).Sve što se događa u našem životu, dešava se i u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u izraženim oblastima života.

Promocija i javno predavanje će se održati 01.09.2014. godine u 19:30h, Centar za obrazovanje “Đuro Salaj”, Nemanjina 28 (na Slaviji).

 

Za detaljnije informacije o promociji ili narudžbinu knjige, možete nas kontaktirati na 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org