I ove godine naš tim će biti angažovan da radi program snimanja, arhiviranja i prodaje svih konferencijskih predavanja, kao i pre- i post- konferencijskih radionica.

Tokom deset dana konferencije, pored rada na ovom projektu, naši predavači Aleksandar i Lea Imširagić, kao i ISAR podpredsenica za Srbiju Zorica Ilievski će održati konferencijaska predavanja. Aleksandar će govoriti na temu „Praktična značenja stepenova zodijaka planetarnih egzaltacija i padova“, dok će Leino predavanje biti o načinima „Kako da iscelimo izazovne Marsove aspekte“. Pored ovoga, u toku konferencije, svako jutro Lea će držati i Energetsku Astrologiju kao i energetske vežbe otvorene za sve učesnike konferencije. Zorica Ilievski će po prvi imati predavanje na ISAR-ovoj konferenciji i to na temu „Značaj Ascedenta u natalnoj karti“.

Pored profesora Kepler Instituta, naši predstavnici na ovoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji će biti i KAPA profesionalni astrolozi –Emira Antonić, Svetlana Miletić, Zorana Stanojević, kao i Zvezdana Pančić predstavnica iz Hrvatske, i učenica druge godine Mirjana Perendija. Ovom timu će se u Arizoni priključiti i dvočlana ekipa iz Čikaga koja upotpunjava projektni tim snimanja i arhiviranja predavanja.

ISAR astrološka konferencija je jedna od najvećih i najznačajnijih svetskih astroloških konferencija koja okuplja najveća imena astrologije kako sa teritorije USA tako i iz celog sveta. Veliki spektar astroloških predavanja, novih otkrića i primera iz prakse svetskih profesionalnih astrologa, na jednom mestu, daju priliku susreta, razmene i povezivanja astrološkog sveta i stvaranja novih ideja i razvoja astrologije u duhu sadašnjeg vremena.

Nakon 01.10. naš tim će imati priliku da upozna detaljnije još neke delove Arizone, kao i Nevade i Kalifornije – te se nadamo lepim slikama i utiscima nakon njihovog povratka.