Uloga ISAR VP-a u svakoj zemlji je da pomogne organizaciju profesionalne astrologije, kao i da omogući veću saradnju domaćih i svetskih profesionalnih astrologa.

Upravni odbor ISAR-a je jednoglasno zaključio da su sazreli uslovi da Alma Hodžić bude novi potpredsednik ISAR-a za Bosnu i Hercegovinu za period od naredne tri godine.

Inače, Alma Hodžić je višegodišnji student Kepler Instituta, a u svojoj prvoj poruci astrolozima u Bosni i Hercegovini između ostalog poručuje:

'...Zadovoljstvo je biti dio organizacije koja okuplja astrologe iz 28 zemalja sa zajedničkim ciljem da podignu profesionalne standarde u oblasti astrologije. Ukoliko još uvijek niste naš član, pozivam vas da svojim učlanjenjem glasate za postavljanje viših standarda u astrološkoj profesiji. Članstvo u ISAR-u vam omogućava da i vi postanete dio svijeta - preko e-mail biltena vam je omogućena komunikacija i razmjena mišljenja sa velikim brojem astrologa iz različitih zemalja, a mnoge od njih možete sresti i na astrološkim konferencijama koje ISAR svake godine organizuje...'
Čestitamo Almi na novoj funkciji i želimo joj puno uspeha u narednom periodu!

Više informacija o trenutnim ISAR potpredsednicima u svetu, možete videti ovde