Pozivamo vas na online radionicu koju će održati Ivana Šaljić, 15. decembra u 18h, u okviru koje će biti predstavljena njena NOVA knjiga „Inicijacije Venere 2022“.

Svako od nas ima jednu potrebu u životu - da je srećan, voljen i zadovoljan. Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole, a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir, a odatle i sreću i zadovoljstvo. Stoga polje odnosa predstavlja primarni način na koji menjamo sebe. Kada promenimo sebe, promenili smo sve ljude oko sebe, svaki odnos postaje lagan, baš onakav kakav smo oduvek želeli da bude. Pre nego što privučemo ovu priču, potrebno je odagnati glavnu tajnu koja živi u nama, tj. osnovni princip Venere, a to je privlačnost i ravnoteža. 

Venera je vladarka ove naše planete i kao takva govori o svim materijalnim, opipljivim potrebama, odnosno o svim čulima. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu. Nije važno gde nam se Venera nalazi u natalnom horoskopu, jer se u svakoj njenoj priči i aspektima možemo prepoznati, samo je razlika u kojoj meri. Na nama je da se otvorimo ka promeni, da unesemo svest u date tačke Inicijacije i primenimo na praktičnom nivou Venerine poruke, odnosno „spustimo Nebo na Zemlju“. Podršku vremena imamo zato što se radi o godini Venere, kada se ona aktivira u svom maksimumu ostvarenja. Ovo je godina kada budimo svoju Veneru u najboljoj simbolici, što znači da menjamo svoju vrednost, a tako i uverenja i odnose. 

Svi koji se prijave i uplate online radionicu do 14.12. dobijaju na poklon knjigu „Inicijacije Venere 2022“.

Cena online radionice: 15 eur

Ova online radionica je besplatna za sve one koji kupe knjigu „Inicijacije Venere 2022“ do 14.12.

Knjigu možete poručiti ovde.

Kontakt: 011. 267.0711, 060.767.3192, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja