U okviru ovog kursa, proučavaju se specijalne tehnike na osnovu koji se uočavaju talenti i darovi u horoskopu. Koje su to oblasti, gde smo nadareni, natprosečni i izuzetni. 

Šta je to gde možemo pružiti svoj maksimalni rezultat.

Takođe, uključeni su i drugi posebni pokazatelji za razvoj nečijeg života, izvan očekivanog, izvan uobičajenog. 

To se odnosi na Kirona, koji je u simbolici ključa i predstavlja jedan od načina za otključavanje naših potencijala i darova. Kiron je primarni most između Saturna i Urana i da bi smo došli do svoje veće, kosmičke prirode, neophodan nam je „ključ“ koji otvara ta vrata. 

Zatim, izučava se stepen karmičke nagrade preko Fortune, kao i mesečevi čvorovi, koji su bitan deo u evoluciji svake duše.

Posebno se obrađuju i planetarne konfiguracije, kao specifična nasleđa i strukture u našim životima sa ogromnom energijom. Njih obrazuju najmanje tri planete, a izuzetno je važno i preko kojih znakova se formiraju.

Posebna pažnja će se posvetiti T kvadratu, čije će se delovanje analizirati i po kvalitetu. Može biti kardinalni, fiksni i promenljivi T kvadrat. Zatim, konfiguracija Veliki trigon, koja će se analizirati po elementu kao vatreni, vazdušni i zemljani i vodeni veliki trigon.

Takođe biće tumačenje i Stelijuma, konfiguracije Jod i Veliki krst.

Teme Kursa:

  • Kod za talenat u natalnoj karti
  • Značenje Severnog Mesečevog čvora
  • Značenje Južnog mesečevog čvora
  • Kako se tumači Kiron u natalnoj karti
  • Kako se računa i primenjuje tačka sreće (Fortune) u horoskopu
  • Planetarne konfiguracije i njihovo tumačenje

Kome je namenjen:

  • Svim početnicima u astrologiji
  • Onima koji imaju astrološko predznanje ali žele da prošire znanje o specijalnim faktorima u natalnoj karti, kao i da otkriju kodove talenata koji borave kao skriveni darovi u životu svake osobe

Način pohađanja:

Online kurs sa video linkom i svim dodatnim audio i pisanim materijalima u trajanju od 7 nedelja možete pohađati na našem Institutu.

Cena kursa: 280 EUR

Kontakt: 011.411.3164, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja