Da li si spremna da izgradiš sjajno samopouzdanje, prihvatiš sebe još više i živiš radosno svoje unutrašnje dete?

Ako osećaš da igranje na malo nije više na meniju - vreme je za ciljeve koji te guraju preko granice komfora! To znači da je vreme za veću vidljivost, sijanje, spontanost i radosno kreiranje!

Za sve ovo će ti biti potrebno isceljenje i osnaživanje solarnog pleksusa - sposobnost da znaš ko si i da možeš da se izraziš iz tog unutrašnjeg centra moći.

Paket ove 3 Full Moon radionice je savršen način za tebe da povratiš svoju moć iz spoljašnjeg sveta, okreneš se ka unutra i kreneš na putovanje ponovnog povezivanja sa duhom koji te pokreće. 

Unutar ovih strukturiranih 90 dana imaćeš priliku da se posvetiš isceljivanju identiteta i buđenju radosti tvog unutrašnjeg deteta, omogućavajući SEBI da doživiš svoje najdublje i najsretnije JA.

Istina je da postoji samo jedan izvor čistog, bezuslovnog, beskrajnog blaženstva i taj izvor se nalazi u tebi.   

 

Ovaj paket radionica je za tebe ako:

- Želiš da se kroz tehnike energetske psihologije i meditacije otvoriš ka dubljoj vezi sa svojim unutrašnjim Bićem

- Otkriješ svoj izvor samopouzdanja i kreativnosti

- Isceliš vezu sa unutrašnjim detetom i živiš radosno unutrašnje dete (bez obzira na to koliko imaš godina)

 

Šta ćemo raditi:

U okviru FULL MOON radionica posvetićemo se radu sa našim energetskim centrima - našim čakrama!

 

Kreirali smo poseban paket od 3 Full Moon radionice:  

1. Full Moon radionica 24.04. – Kako da razviješ samopouzdanje 

2. Full Moon radionica 23.05. – Kako da stvarno prihvatiš sebe

3. Full Moon radionica 22.06. – Kako da radosno živiš svoje unutrašnje dete

 

Počećemo od 3. čakre - Sunca, jer kada razviješ osećaj samopouzdanja i snažan identitet možeš da postaviš temelj za veći razvoj i balans.

Nakon toga je potrebno da izgradiš potpuno prihvatanje, što predstavlja energiju tvoje 4. čakre - Meseca, koji će ti pružiti osećaj duboke ljubavi prema sebi, a samim tim i svima u tvom životu.

A za kraj - povezaćeš se sa svojim unutrašnjim detetom i otkrićeš čemu se tvoje unutrašnje dete raduje, u čemu će te podržati rad sa Kironom (arhetip iscelitelja).

 

U okviru ovog Full Moon paketa:

  • proći ćeš kroz duboke meditacije

  • radićeš vežbe tapkanja

  • aktiviraćeš energiju 3. i 4. čakre, kao i Kirona 

  • osnažićeš svoj identitet i samopouzdanje i razviti osećaj bliskosti sa sobom i povezati se sa radosnim unutrašnjim detetom 

 

Cena ovog jedinstvenog paketa od 3 radionice iznosi 69 eur. 

  

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Dobićeš na svojoj online strani video snimak predavanja, kao i audio snimak tapkanja, meditacije i workbook koji će ti omogućiti da se u periodu od narednih 90 dana povežeš sa svojim unutrašnjim isceliteljem.

 

Pridruži nam se na ovom putovanju i otkrij svoje unutrašnje Biće, koje te čini beskrajno kreativnom, daje ti samopouzdanje i povezuje te sa radosnim detetom u tebi (bez obzira na to koliko imaš godina).

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail office@keplerunited.org