Da li si spremna da izgradiš fantastično samopouzdanje uz koje ćeš živeti daleko iznad granica koje si smatrala mogućim? 

Istina je da naša duša neprestano želi da raste, a to postiže samo kada ti imaš hrabrosti da izađeš iz zone komfora. 

Samopouzdanje i tvoja svrha su usko povezani. Jer kad imaš samopouzdanje da budeš to što jesi, univerzum ti otvara vrata mogućnosti. 

Kada imaš snažno i zdravo samopouzdanje, ne samo da veruješ da su tvoji veliki ciljevi mogući, već to počinješ da osećaš u telu, i to postaje tvoja nova realnost. 

Samopouzdanje je osnova koja ti daje hrabrost da iskažeš svoj pravi identitet i tako živiš svoju svrhu.

Kako bi ostvarila sve darove i talente koje imaš, neophodno je da izgradiš osećaj samopouzdanja, što je povezano sa energijom treće čakre (Sunce).

Kada znaš da radiš sa ovim energetskim centrom, svesna si toga ko jesi i sa lakoćom postavljaš granice!

U aprilu mesecu, čeka nas pun Mesec u znaku Škorpiona, što otvara kanal za duboku transformaciju i oslobađanje unutrašnje moći! 

Naredni period smo odlučili da iskoristimo da savladamo tehnike uz pomoć kojih ćeš da osvestiš svoju unutrašnju moć, samopouzdanje da se zauzmeš za sebe i budeš hrabra da živiš svoj istinski identitet bez straha.

Ako bi volela da izgradiš nepoljuljan osećaj samopouzdanja i stabilnosti, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaziš pridruži nam se na Full Moon radionicu 23.04. – “Kako da razviješ samopouzdanje”.

 

U okviru ove radionice, možeš da očekuješ:

  • ulazak u duboku meditaciju sa Aleksandrom

  • praktične vežbe tapkanja sa Leom

  • aktivaciju treće čakre (emotivno čisćenje čakre)

  • uspostavljanje samopouzdanja i buđenje unutrašnje moći

 

Cena radionice je 30 eur.

 

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Na svojoj online membership strani čeka te video snimak predavanja, kao i audio snimak tapkanja, meditacije i workbook koji će ti omogućiti da u periodu od narednih mesec dana imaš pravu podršku pri radu sa ovom energijom. 

 

Pridruži nam se kako bismo zajedno aktivirali tvoju unutrašnju moć i samopouzdanje da živiš baš onako kako želiš.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail office@keplerunited.org