Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu.

Astrološko školovanje na Kepler Institutu omogućava sistematsko sticanje astrološkog znanja i veštine kroz posebnu metodologiju učenja, preko živopisnih predavanja, praktičnih primera i mnogobrojnih vežbi i zadataka kojima se znanje i veština spajaju u jedno. Potpuni opseg astroloških studija na Kepler Institutu definisan je u okviru jedinstvenog trogodišnjeg programa, kao i četvrte – postdiplomske godine. Pored ovoga, na Kepler Institutu je moguće pohađati i zasebne kurseve u trajanju od jednog do tri meseca. Kao student astrologije dobijate i mogućnost besplatnog učešća na Međunarodnoj Astrološkoj konferenciji koja se održava svake godine u Beogradu.

Astrološko isceljivanje - Astrohealing, kao posebna grana astrologije, za svoj cilj ima balansiranje i isceljenje izazovnih planetarnih uticaja, koji se mogu dijagnostifikovati putem klasične astrološke prakse, ali se dijagnostikovanjem problema (u određenom periodu ili na nivou čitavog života) sam problem ne može isceliti. Tako Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju izazovnih astroloških uticaja, i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Kada sagledamo natalnu kartu na ovaj novi način – kao energetsku mapu gde je svaka planeta povezana sa jednim energetskim centom (čakrom) – dobijamo potpuno novu percepciju u kojoj je svaki izazovni aspekt zapravo samo disbalans između dva energetska centra, čiju je vibraciju sada potrebno dovesti u balans. 

  • Predavanje je besplatno, ali je obavezna prethodna najava zbog rezervacije mesta.
  • Telefoni za informacije i prijave: 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (svakog radnog dana od 12 do 18h) ili putem e-mail adrese info@keplerunited.org (sa imenom i priloženim brojem telefona).

 


Prijavi se Nazad na listu događaja