Godina koja je pred nama je godina izmene svih uverenja koja nas više ne podržavaju, ali i godina podešavanja novih uverenja, koja su u skladu sa našom kosmičkom svrhom. Ključni aspekt koji će se odigrati u 2022. godini jeste konjunkcija Jupitera i Neptuna u znaku Riba (12. april) i samim tim imaćemo podršku vremena da aktiviramo potpuno nova uverenja, jer svako naše uverenje oblikuje stvarnost. Ukoliko uspemo da dovedemo ova uverenja u sklad sa svojom kosmičkom prirodom, tada možemo živeti svoje Nebo na Zemlji i svoju pravu, veliku životnu priču. 

Sva uverenja koja imamo strukturisana su unutar naše fiziologije, koja podrazumeva kako naše fizičko telo tako i druga suptilnija tela. Tako, svako od nas ima 4 nivoa tela: fizičko telo, suptilnije od fizičkog tela je molekularno (eterično) telo, još suptilnije atomsko (astralno) i najsuptilnije kvantno – mehaničko (kauzalno) telo. Kako svako od ovih tela sadrži svoje nivoe uverenja, u prva tri meseca 2022. godine radićemo na instaliranju i podešavanju novih uverenja u okviru najsuptilnijeg, kauzalnog tela. Budući da je kauzalno telo strukturisano kroz prirodu elementa vazduha, koji obuhvata 3 vazdušna znaka (Blizanci, Vaga, Vodolija), u narednih 90 dana imaćemo 3 faze razvoja uverenja. 

Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom čudesnog i čarobnog u našem postojanju, zahvaljujući razvoju novih uverenja – januar (uverenja o lakoći), februar (uverenja o mislima koje stvaraju) i mart (uverenja o drugima). 

Sve ovo ćemo postizati lako uz duboke i trajne transformacije kroz tehnike energetske psihologije - tapkanja i meditacije, a uz podršku energije punog Meseca, koji je glavni kompjuter za naš podsvesni um, koji sve sa lakoćom manifestuje.

1. JANUAR, UVERENJA O LAKOĆI (17.01.) - Ovaj pun Mesec odigraće se u znaku Raka i samim tim nosi direktan kontakt sa prirodom naše duše, kao i osnovnim tkanjem sa kojim smo rođeni – stanjem naše lakoće. Koliko je nešto bilo lagano, predstavlja primarno uverenje koje je stvorilo sve osnovne kodove unutar našeg života. Stoga je osećaj lakoće glavni sudbinski nosač koji određuje dalje tokove i formira naša najdublja uverenja. 

2. FEBRUAR, UVERENJA O MISLIMA (16.02.) - Naše misli su jako važne jer pomoću njih stvaramo svoju sudbinu i oblikujemo sve događaje u svom životu. Misli su takođe operativni elementi našeg stvaralačkog procesa i povezane su sa vazdušnim znakom Blizanaca. Ovo je period u kojem je vrlo bitno da naučimo kako da dovedemo svoje misli u skladno stanje jer samo tako možemo izgraditi najbolju verziju svog života. 

3. MART, UVERENJA O DRUGIMA (18.03.) - Sva uverenja koja imamo o drugima strukturisana su unutar našeg kauzalnog tela i ova uverenja su povezana sa vazdušnim znakom Vage. Ljudi često doživljavaju druge kao odvojene delove sebe zato što emotivno ne uspevaju da uspostave balans i iz tog razloga, u narednom periodu, radićemo na aktivaciji ovog ključnog uverenja za život u skladu i harmoniji.

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 30 eur i možete se prijaviti ovde.

Jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.

Full Moon godišnja članarina obuhvata 12 Full Moon radionica + 3 besplatna webinara, a cena članarine iznosi 249 eur. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224, svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja