Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o svrsi“, koja će se održati 14. juna.

Sa punim Mesecom u martu otvaramo se ka razvoju uverenja o svrsi.

Svaki čovek je rođen sa određenom svrhom. Svrha ga povezuje sa njegovom budućnošću. Stoga ako čovek razvije svest o svojoj svrsi, on je konektovan na svoje buduće ja. Taj kvalitet mu daje mogućnost da živi više od jednog života i na taj način razvije veliko biće koje u sebi nosi. Na ovoj radionici povezivaćemo se sa kvalitetom svog budućeg ja koje nam omogućava kontakt sa poljem naše svrhe. Šta god da mislimo je naša svrha, potrebno je da ona može da se živi i da je možemo osetiti na nivou svog tela.

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Nanael. Anđeo Nanael nam omogućava da kontaktiramo polje Akaše u kojem živi svo znanje o našim svrhama. Takođe omogućava tok emotivne komunikacije kroz srce i oslobađa nas potisnutih emocija.

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da se povežemo sa kvalitetom svog budućeg ja koje nam omogućava kontakt sa poljem naše svrhe.

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica biće održana u utorak 14. juna u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Uverenja o svrsi“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja