Od samog početka projekat astrološkog letovanja na Kritu zamišljen je kao svojevrsna misija posvećena oživljavanju znanja i mudrosti, pre svega zbog toga što je upravo na ovom najvećem Grčkom ostrvu rođen sam Zevs (Jupiter, po Rimskoj mitologiji). Uistinu, čitav put je, po mišljenju svih, bio mnogo više od običnog letovanja, pa čak iako mu dodatmo obilaske značajnih mitoloških destinacija. Na samom startu putovanja već se osećala oživljenost inteligencije izražena u broju 9 (Jupiterovom broju), jer je i broj ove družine iznosio upravo 9, pa se možda zahvaljujući baš tome stvorila jako plodna atmosfera za duboke uvide, sjajne spoznaje i jedno predivno iskustvo.


Predavanja su bila organizovana najpre dva puta dnevno (po sat vremena), da bi se vrlo brzo pretvorila u duga noćna predavanja na plaži od 9 uveče, pa sve do posle ponoći, uz pravljenje posebnih planetarnih lavirinata za svaki dan - za šta su posebno bili zaslužni Gordana i Zorko iz Zagreba…

Kako i dolikuje jednoj Jupiterovskoj grupi - putovanja su bila stalna i veoma važan deo projekta na Kritu. U iznajmljenom automobilu za tačno 9 osoba, naša grupa obišla je baš na Jupiterov dan Zevsovu pećinu, a kasnije iKnossos - drevni grad poznat po Minotauru i lavirintu iz koga je jedino Tezej uspeo da se izvuče (naravno, uz pomoć Arijadne)… Jedan dan bio je posvećen odlasku u najjužniji grad Evrope - ostrvo, već pre svega sto se radi o ostrvu

Kalendar predstojećih događaja Kepler Instituta

Star Club WEBINAR: Putovanje po mapi svoje Duše

18.07.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Star Club WEBINAR: Kakve promene nam donosi velika konjukcija Jupitera i Saturna u Vodoliji

15.08.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Star Club WEBINAR: Koliko znam, mogu i želim da uživam u životu

19.09.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Full Moon Project

Star Club WEBINAR: Putovanje po mapi svoje Duše


Lista internacionalnih predavanja Kepler Instituta

Uđite u bazu astroloških članaka

Ukupan broj članaka u bazi: 217


Pogledaj

Kod za Tattoo majstora

Polazim od pretpostavke da postoji veza između Merkura i Neptuna, jer oni daju sposobnost materijalizovanja umetnosti i prste koji oslikavaju ideje i umetničke slike. Takođe pretpostavljam da bi trebalo da postoji veza između Venere i Saturna jer je to slika rada sa telom, tačnije kožom, u koju se utiskuje trajna slika. Osim toga, trebalo bi da postoji i naglašen Mars, zbog rada sa iglom, ali i serija 8, jer ova vrsta umetnosti predstavlj a transformativni rad. Sve ovo bi trebalo da bude povezano sa serijom 10, koja predstavlja karijeru. Da bismo razmotrili sliku klijenata u čartu tattoomajstora, postavljamo pitanje šta navodi njihove klijente da se tetoviraju.


Pročitaj

Utisci astrologa

Pogledajte i utiske naših studenata


Poslednja galerija slika

Putovanje u središte Amerike

05. 07. 2016

Lea i Aleksandar su svoje putovanje ka zemlji Jaguara započeli u Kaliforniji na konferenciji Energetske psihologije, a zatim nastavili ka Meksiko Sitiju i, piramidi Sunca i palati Jaguara, preko starih meksičkih gradova do središta Amerike.