Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. 

Pored svog naslednog i karmičkog uticaja, svaki horoskop opisuje i upliv 72 Anđela Zodijaka. Oni deluju kao kvalitet posebne svetlosne inteligencije koja budi jedan horoskop i unosi energiju isceljenja života. Anđeli su suptilni entiteti koji predstavljaju direktan kanal sa Višom Inteligencijom natusa, a u okviru Zodijaka ukazuju na princip “vertikalne astrologije”. Takođe, svako od nas ima 5 ključnih Anđela koji predstavljaju našu svetlosnu osnovu, a sama priroda Anđela je izražena kroz egzaltaciju planeta.

Uloga Anđela je da potpuno poveže sve naše različitosti, dajući nam stabilnost i duhovni kvalitet. Održavajući balans u svim suprotnostima, on omogućava da se Zahvalnost i Energija povežu i da se razvije kvalitet Ljubavi. 

  • Ovo predavanje će se održati u sredu, 25. septembra, s početkom od 19h.
  • Cena predavanja je 1.111 din, a uz ulaznicu se stiče i 20% popusta za one koji žele da ovom prilikom kupe knjigu "Anđeli Zodijaka".
  • Cena online prisustva sa video linkom iznosi 10 eur. 
  • Telefoni za informacije i prijave: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili putem e-mail adrese info@keplerunited.org