Astro vodič za 2022. godinu zamišljen je kao praktični vodič za razumevanje energije i prirode 2022. godine tako da možemo razumeti tokove i prirodno se povezati sa njima. Na ovom predavanju, Aleksandar će govoriti o 4 ključna horoskopa koji čine okosnicu 2022. godine, ali isto tako i o 12 posebnih perioda za izgradnju novih uverenja – izraženih u vidu 12 svetlosnih kapija koje se otvaraju u periodima punog Meseca. Čitava ova godina nosi i važne poruke eklipsi budući da svaka eklipsa pripada određenoj porodici zmajeva, a porodica zmajeva koja se ove godine aktivira Solarnom eklipsom poslednjeg dana aprila pripada zmaju jezgra. Tokom samog predavanja biće reči i o svim periodima retrogradnosti planeta, o specifičnim prelascima planeta u znakove, kao i o planetarnim aspektima. Jedan od najvažnijih aspekata koji će obeležiti 2022. godinu kao vrlo važnu godinu za aktivaciju novih uverenja je egzaktna konjunkcija Venere i Jupitera na samom stepenu Venerine egzaltacije koja se događa uz istovremenu solarnu eklipsu!

Lea će u svom delu predavanja na vrlo praktičan način predstaviti 2022. godinu iz ugla Energetske astrologije, što će nam dati mogućnost da razumemo kako da:

- Potencijalne izazove preokrenemo da rade za nas.

- Zašto je i na koji način ova godina bitna i kako će uticati na naše OBILJE iz finansijskog, ljubavnog, zdravstvenog i duhovnog ugla. 

- Kako da se pustimo u OBILJE koje ova sjajna godina nudi i kako da iscelimo unutrašnje konflikte koji su glavna prepreka ovom puštanju.

- Koja su to uverenja koja će biti potrebno da menjamo tokom 2022-te da bi  mogli da dozvolimo da primimo sve darove ove divne Venerine godine.

Svi koji se prijave i uplate online webinar Astro vodič za 2022, dobijaju na svojoj specijalno dizajniranoj stranici Astrološki Kalendar za 2022. u PDF formatu kao i snimak webinara, tako da ga možete naknadno pogledati u bilo kom trenutku.

Cena online webinara: 59 eur

OVAJ WEBINAR JE BESPLATAN ZA SVE ONE KOJI SU PRIJAVLJENI NA FULL MOON GODIŠNJE ČLANSTVO.

Kao godišnji član Full Moon Projecta pored ovog predavanja ostvarujete i besplatno prisustvo na još DVE ONLINE RADIONICE:

·       01. RADIONICA „Energetski koktel za uspeh“ 4.06.2022., koju će voditi Lea Imširagić.

·       02. RADIONICA  “Svetlosni mostovi – tehnike 5 Anđela” 3.09.2022., koji će voditi Aleksandar.

Za prijave i više informacija o godišnjem članstvu posetite naš The Moon Project sajt.

Takođe, za sve one koji su prijavljeni na paket od 3 Full Moon radionice „90 dana za stvaranje Balansa“, jedinstvena cena online webinara "Astro vodič za 2022" iznosi 30 eur.

Kontakt: 011. 267.0711, 060.767.3192, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org