U petak, 07.12.2018. godine, nakon New Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2019. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h.

Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2019. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2019. godinu. Uz pregled godine i važnih planetarnih dešavanja, biće predstavljen praktičan vodič za određivanje kvaliteta i osobina svakog dana tokom 2019. godine, uključujući egzaktne planetarne aspekte za svaki dan, trenutke prelazaka planeta u novi znak, periode pomračenja, retrogradnosti i drugih astroloških fenomena u narednoj godini.

Pored horizontalnog vremena, u kalendaru će biti predstavljeno i Vertikalno Vreme, unutar koga se formira sama svrha i potreba dana. Usklađenost sa ovom vibracijom vremena omogućava svakom pojedincu da aktivira balans unutar sudbine koja je predstavljena tranzitima. Stoga za svaki dan postoji određeni kôd Vertikale Vremena, koji je potrebno ispuniti da bismo se podigli uz Vertikalu Vremena na višu frekvenciju funkcionisanja, ispunjavajući svrhu vremena i istovremeno se oslobađajući od neminovnosti horizontalnih sećanja iz polja karme.

2019. godina počinje brojem 2, što je Venera, a završava se brojem 9, što je Jupiter. Ona nas poziva na mnogo više radosti, lakoće i otvara nam svima vrata da se setimo šta je ono što nas čini živima. Takođe, daće nam mogućnost da mnogo više putujemo, učimo, susrećemo se sa novim kulturama i mestima koja će nam otvoriti potpuno nove vidike. 

Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!

Cena predavanja je 500,00 dinara za u uživo, dok je u online varijanti 10 eur. Ukoliko prisustvujete na New Moon radionici, dobijate specijalnu ponudu, pa je cena za oba predavanja 1.800,00 dinara za u uživo. 

Broj mesta je ograničen, pa vas molimo da se prijavite na vreme na office@keplerunited.org ili na 011.267.3192, 064.387.2224 svakim radnim danom od 12h do 18h.


Prijavi se Nazad na listu događaja